Ştiri

1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

Sărbători fericite!

Vă dorim Crăciun fericit şi un An Nou cu bucurie şi belşug. Vă mulţumim din toată inima că aţi fost alături de noi, aţi cântat, aţi stat în soare, frig sau ploaie, că ne-aţi făcut să simţim dragostea voastră. Multă Bere Gratis pentru fiecare dintre voi, prietenii noştri. Vă îmbrăţişăm!

Mihai, Robert, Vlad, Marian şi Nicu,
24 decembrie 2008

Bere Gratis invitaţi la emisiunea "Tonomatul DP2" (TVR 2, 30 octombrie 2008)

Joi, 30 octombrie 2008, de la ora 10:10, trupa Bere Gratis a participat la emisiunea "Tonomatul DP2" (TVR2).

Bere Gratis invitaţi la emisiunea "Happy Hour" (PRO TV, 8 octombrie 2008)

Trupa Bere Gratis a participat la emisiunea "Happy Hour" de la PRO TV de miercuri, 8 octombrie 2008, unde a interpretat un colaj din cele mai bune piese ale primului deceniu de viaţă.

Aniversare 10 ANI DE BERE GRATIS (Bucureşti, 5 octombrie 2008)

Emisiunea Mihaelei Rădulescu, "Duminica în familie", de pe 5 octombrie 2008 a fost dedicată trupei Bere Gratis, care a aniversat pe 20 septembrie, primii 10 ani de activitate. Invitaţi în emisiune, alături de sărbătoriţi, artişti, vedete, alte persoane publice, prieteni ai formaţiei. Trupa a cântat live pe parcursul emisiunii, atât piese proprii, cât şi colaborări cu Alexandra Ungureanu şi Cornel Ilie (Vank).

Stele pentru BERE GRATIS

Sâmbătă, 20 septembrie 2008, formaţia Bere Gratis a împlinit 10 ani. Au sărbătorit prin muncă, un concert la Zilele Tineretului din Mediaş.

Membrii formaţiei au primit două cadouri deosebite. Primul a fost de la publicul din Mediaş care la sfârşitul recitalului le-au cântat “La mulţi ani!” şi i-au aplaudat minute în şir. Cel de-al doilea cadou a fost inedit, băieţii primind fiecare câte o stea în constelaţia “Ursa Mare”. Fiecare stea a fost denumită cu Bere Gratis, urmat de numele fiecăruia dintre membri: Mihai, Robert, Vlad, Marian, Nicu. Stelele pot fi văzute în tot timpul anului (de la Observatorul Astronomic), coordonatele acestora fiind afişate mai jos. Fiecare membru al formaţiei a primit un certificat de înregistrare cu numele stelei, cât şi harta astrală cu localizarea stelei. Deşi nu au avut timp de petreceri şi organizări speciale, momentul Bere Gratis 10 ani a fost un eveniment de 5 stele.

Hărţi

Certificate

Mihai
Robert
Vlad
Marian
Nicu

10 ani de BERE GRATIS

20 septembrie 2008 înseamnă 10 ani de Bere Gratis. Corect am spune primii 10 ani... Le mulţumim tuturor fanilor pentru clipele frumoase petrecute împreună! Şi poate cel mai important lucru este să le spunem: "Eu nu am să te las... Să nu ma laşi nici tu!"

Cu prietenie,
Bere Gratis
20 septembrie 2008

Super concert "THE BEST OF BERE GRATIS"

Vineri, 5 septembrie 2008, pontonul de la Cafeneaua Actorilor de vară din Parcul Tineretului (Bucureşti) a fost zguduit la propriu şi la figurat timp de 2 ore incendiare. Trupa Bere Gratis v-a servit cu cele mai bune "produse" ale sale, într-un concert de excepţie. Piese de pe toate albumele, mai vechi sau mai noi, reorchestrate într-un stil modern, alert, au ridicat în picioare zecile de spectatori, care au aplaudat şi cântat frenetic.

BERE GRATIS LA EMISIUNEA "HAPPY HOUR"


Bere Gratis - Curcubeu (Happy Hour)

Trupa Bere Gratis a cântat live în emisiunea lui Cătălin Măruţă, "Happy Hour" (PRO TV, 15 iulie 2008) piesa "Curcubeu".

BERE GRATIS INVITAŢI LA "TOP SUPER HIT"

Luni, 30 iunie 2008, trupa Bere Gratis a fost prezentă în emisiunea "Top Super Hit" (TVR1, ora 21:10). Mihai şi Vlad (chitară acustică) au interpretat piesa "Curcubeu" într-o versiune inedită. Urmăriţi evoluţia băieţilor în video-ul ataşat în stânga, disponibil pe site-ul www.myspace.com/beregratis.

Bere Gratis-Curcubeu-acoustic version

 

BERE GRATIS INVITAŢI LA "DUMINICA ÎN FAMILIE"

Duminică, 22 iunie 2008, trupa Bere Gratis a fost prezentă în emisiunea "Duminica în familie" (Antena 1, de la ora 15:30).

BERE GRATIS REIA SERIA CONCERTELOR

După mai mult de 7 luni de absenţă de pe scene (dar nu şi din viaţa muzicală românească), trupa Bere Gratis revine! Evenimentul se va petrece joi, 22 mai 2008, în cadrul unui concert ce va avea loc la Târgu-Mureş.

Ajutaţi copiii bolnavi de cancer din România!

Până pe 15 mai 2008, puteţi ajuta copiii bolnavi de cancer din România donând 2% din impozitul dumneavoastră (persoană fizică sau juridică) Fundaţiei "Teodora Georgescu". Puteţi obţine formularele şi toate datele necesare la adresa www.teodorageorgescu.ro.

BERE GRATIS LANSEAZĂ NOUL VIDEOCLIP AL PIESEI "CURCUBEU"

Curcubeu
Curcubeu

Duminică, 20 aprilie 2008, în cadrul emisiunii "Duminica în familie" (Antena 1), Mihaela Rădulescu vă invită la premiera videoclipului piesei "Curcubeu" a băieţilor de la Bere Gratis. Videoclipul poartă semnătura vedetei de la Antena 1, care a realizat atât scenariul, cât şi regia. Vă invităm pe forum să ne împărtăşiţi părerile voastre cu privire la noul material Bere Gratis.

BERE GRATIS A FILMAT VIDEOCLIPUL PIESEI "CURCUBEU"

Bucureşti, 21 martie 2008

Pe 21 martie 2008 a fost filmat videoclipul piesei “Curcubeu”, noul single Bere Gratis. Piesa vorbeşte despre credinţă şi speranţă, despre ideea de a nu renunţa la luptă, de a merge mai departe, de a continua, indiferent care ar fi greutăţile vieţii. Videoclipul constituie şi o surpriză în ceea ce priveşte scenariul, regia şi producţia, toate acestea fiind semnate de Mihaela Rădulescu, aflată la debutul său în cariera de regizor de videoclipuri. Clipul a fost realizat la Studioul Castel Film, în locaţia unde a fost filmat şi celebrul film “Cold Mountain” şi se anunţă a fi unul dintre cele mai bune videoclipuri ale formaţiei.  Pentru scenariul videoclipului şi mai multe informaţii, click aici.
Mai multe imagini »

Curcubeu

BERE GRATIS DUBLU NOMINALIZAŢI LA PREMIILE RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI

Bucureşti, 1 martie 2008

Premiile Radio România Actualităţi

Piesa "Clipele frumoase" (categoria "Best pop-rock song") şi albumul "Revoluţie de catifea" (categoria "Best pop-rock album") au intrat în cursa pentru Premiile Muzicale Radio România Actualităţi pentru anul 2007. Cea de-a VI-a ediţie a avut loc duminică, 16 martie 2008, la Sala Radio (str. General Berthelot nr. 60-64, Bucureşti).