Ştiri

1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

LANSAREA ALBUMULUI "POST RESTANT"

Bucureşti, octombrie 2004

Pop-rock modern este ceea ce Bere Gratis vă propune pe cel mai nou LP! Chitări, tobe, bass şi clape, un pic din personalitatea fiecăruia dintre băieţii de la Bere Gratis, toate reunite sub vocea lui Mihai, alcătuiesc un album incitant cu sonorităţi moderne.

Primul single care va promova acest album a fost cu greu ales dintre cântecele extrem de frumoase ce sunt cuprinse pe acesta. Cel puţin alte trei piese de pe "POST RESTANT" vor fi promovate după "Eu nu am să te las", prima piesa care a fost aleasă să reprezinte Bere Gratis în această toamnă.

În acest album cei cinci "adolescenţi cu capul pe umeri" (cum se autocaracterizează), au pus în muzică şi versuri trăirile şi experienţele de viaţă ale lor şi ale celor ce-i înconjoară. Piesele de pe "POST RESTANT" «vorbesc» despre încredere, speranţă, dorinţă, dar şi despre trădare, regretele unor neîmpliniri, lupta cu propria persoană, inocenţă sau împăcare.

"Eu nu am să te las", "Într-o zi", "Câmpuri de luptă", "Prietenului meu" şi lista poate continua, împreună cu "Post restant", cea care dă şi titlul albumului, vor deveni cu siguranţă cele mai iubite piese Bere Gratis.

"POST RESTANT" este o "scrisoare" muzicală pentru un prieten drag, cel ce simte muzica la fel ca Bere Gratis!

LANSAREA DVD-ULUI "ELECTROPHONICA - LIVE LA TNB"

Bucureşti, 7 iulie 2004

La Hollywood Multiplex din Bucureşti a avut loc lansarea primului material live din discografia Bere Gratis. Intitulat "Electrophonica - Live la TNB", discul a apărut sub formă de CD şi DVD şi cuprinde înregistrarea audio, respectiv video, a concertului Electrika, ce a avut loc pe 26 ianuarie 2004 la Teatrul Naţional din Bucureşti.

CONCERT ANIVERSAR ELECTRIKA - 5 ANI BERE GRATIS

Bucureşti, 26 ianuarie 2004

Ziua de 26 pare a fi ziua rezervată pentru Bere Gratis. După ce pe 26 iunie 2003 îşi lansau cu mare succes albumul "Acolo sus" pe terasa (devenită neîncăpătoare) "La Motoare" din Teatrul Naţional Bucureşti, în 26 ianuarie 2004 cei cinci băieţi de la Bere Gratis au coborât pe scena Sălii Mari a aceluiaşi teatru pentru a-şi aniversa cinci ani de activitate muzicală. ELECTRIKA a fost un concert care s-a bucurat de succes încă înainte de a începe. Biletele s-au vândut în totalitate cu 3 zile înainte de concert, spectacolul desfăşurându-se cu casa închisă.

Lumini, focuri de artificii, confetti şi mai ales foarte multă muzică bună, marca Bere Gratis - aşa se poate rezuma concertul de la Teatrul Naţional.

Mihai, Robert, Matei, Vlad şi Marian au fost în mare formă şi au oferit publicului un concert de zile mari. Alături de băieţi au mai fost pe scenă doi excelenţi muzicieni, Dan Incrosnatu - percuţie şi Răzvan Grigorescu - chitară acustică.

S-au cântat 16 piese de pe toate cele trei abume: "Tăticu' va plăti pentru tine", "Ultrafete", "Noi doi", "Cea mai frumoasă fată", "Poveste de oraş", "Din inimă de cartier", "Să nu privim înapoi cu mânie", "Nebun", "Îţi mai aduci aminte", "Cine stă acum lângă tine", "Prea târziu", "Străzi albastre", "La tine aş vrea să vin", "Ce mişto", "Vino mai aproape" au fost completate la bis de "Curtea şcolii" şi "Cineva mă iubeşte", la final fiind reluată piesa "Îţi mai aduci aminte". Publicul a fost în picioare cântând şi dansând pe întreaga durată a spectacolului. ELECTRIKA a fost înregistrat integral audio-video. Înregistrările vor sta la baza producerii viitorului album Bere Gratis, primul album 100% LIVE al formaţiei, care ar putea fi urmat şi de lansarea unui DVD surround.

Concertul s-a încheiat cu întreaga audienţă în picioare, ovaţionând minute în şir, scandând numele formaţiei şi, în final, cântând "Mulţi Ani Trăiască". Membrii grupului s-au retras extrem de emoţionaţi în culise, nu înainte de a mulţumi, cu lacrimi în ochi şi în glas, "Măriei Sale publicul".

Nova Music Entertainment, în calitate de co-organizator, ţine să mulţumească pe această cale tuturor partenerilor din presa scrisă pentru întreg suportul acordat în promovarea acestui concert aniversar. Reuşita sa vi se datorează în mare parte. >Imagini