Poster Bere Gratis

Bere Gratis Oficial

Bere Gratis

Click pe imagini pentru rezoluţie maximă


Ştiri

Concert aniversar Bere Gratis - 25 de ani

11 noiembrie 2023, ora 19:30, București (Circul Metropolitan)

Sâmbătă 11 noiembrie 2023, Bere Gratis ți-a pregătit un eveniment special, care va aduce pe aceeași scenă toate artele. Concertul aniversar Bere Gratis se va bucura de o serie de duete speciale, cu invitați unul și unul, și evident, cu hiturile mai vechi sau mai noi ale trupei, pe care le asculți de fiecare dată cu aceeași bucurie. Concertul aniversar Bere Gratis – 25 de ani va însemna, înainte de toate, un show total, la care orice fan al trupei își dorește să asiste!

Concert Bere Gratis la Sărbătoarea Mierii din Blaj (jud. Alba)

25 martie 2023, ora 18:30, Blaj (jud. Alba)

Sâmbătă, 25 martie, revenim cu drag la Blaj, la Sărbătoarea Mierii, cel mai mare târg apicol din România. Vă așteptăm în fața scenei din Piața 1848!

Concert Bere Gratis la Târgul de Crăciun Winter Dream din Florești (jud. Cluj)

2 decembrie 2022, ora 20:00, Florești (jud. Cluj)

BG in concert la Târgul de Crăciun Winter Dream din Florești (jud. Cluj). Vă așteptăm in fața scenei de la ora 20! Hai la concert!

Concert Bere Gratis la "Fun & Be Safe Street Food Festival" (Slatina)

28 august 2022, ora 21:30, Slatina

Vă așteptăm la concertul din Slatina în cadrul "Fun & Be Safe Street Food Festival".

Concert Bere Gratis la Kimaro Festival

12 august 2022, Plaja Modern - Constanța (Magic Sunsets - Kimaro Festival)

Vă așteptăm cu drag în fața scenei la Kimaro, festivalul muzicii românești. Vineri, în seara “Magic Sunsets”. Hai la concert!

Concert Bere Gratis

3 iulie 2022, ora 20:30, București (Grădina cu Filme – Cinema & More, Piața Alexandru Lahovari 7)

*Accesul începând cu ora 19:30
**Bilete disponibile online – pe Eventbook.ro și la Casa de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari 7 - deschisă Lu-Vi 14:00-19:00 / Sâ-Du 16:00-19:00)
***Detalii, program și regulament de participare: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Bere Gratis feat. @Theo Rose - Ziua Ta

17 mai 2022

Muzica: Mhai Munteanu
Text: Mihail Georgescu
Orchestrație: Bogdan Ioan
Sound Design: George Emanuel Călin
Mix/Master: Bogdan Ioan, George Emanuel Călin

Bere Gratis feat. Lora - "La ușa ta"

5 octombrie 2021

Muzica: Bogdan Ioan, Versuri: Mihai Georgescu, Mix/Master: Bogdan Ioan (Box Studio)
Video: DOP: Adi Popa, Editare: Mișu Vasilache
Mulțumiri domnului regizor Toma Enache pentru imaginile din filmul "Între chin și Amin"!

Bere Gratis - "Mamă, nu plânge" | Home Version

6 martie 2021

Emoția noastră pentru părinții care rămân și pentru copiii care pleacă.

Bere Gratis - “Carusel”

11 noiembrie 2020

Acesta-i locul nostru de joacă, aceasta-i joaca preferată...


Muzică: Robert Anghelescu, Mihai Georgescu
Text: Robert Anghelescu, Mihai Georgescu
Mix și Master - Bogdan Ioan (Box Studio)

DOP: Mihai Covrig
Dronă: Silviu Neagu
Montaj: Mov Film
Regia: Mihai Georgescu
Producător: Mylistmedia/Sprintmusic

Bere Gratis online:
Canal Youtube oficial:
www.youtube.com/user/beregratisband/
Facebook: www.facebook.com/beregratisoficial
Instagram: www.instagram.com/beregratis
Twitter: twitter.com/beregratis_band
Soundcloud: soundcloud.com/beregratis

Concert Bere Gratis

25 iulie 2020, ora 20, București

Dragii noștri, venim cu o veste bună! După mai bine de patru luni de așteptare, suntem gata de revedere. Sâmbătă, 25 iulie 2020, de la ora 20, la Centrul Cultural “Mihai Eminescu” din Parcul Național București. Abia așteptăm!
Câteva lucruri în legătură cu concertul nostru din 25 iulie.
Fiecărui spectator i se va lua temperatura înainte de a i se permite accesul în spațiul dedicat desfășurării spectacolului, care va avea loc în aer liber. De asemenea, se va pune la dispoziție dezinfectant și se va respecta distanța între spectatori.
Intrarea în incinta Amfiteatrului “Mihai Eminescu” din Parcul Național (fostul Teatru de Vară 23 August) se face din strada Arh. Hârjeu nr. 61.
Capacitatea maximă este de 500 de locuri. Evenimentul va fi organizat respectând toate normele impuse de către autorități în această perioadă. Accesul în incinta amfiteatrului se face doar cu mască.
Vă așteptăm cu drag!
Mai multe informații și bilete: iabilet.ro

Piesă nouă de la Bere Gratis - “Pagina”

14 mai 2020

Punct și de la capăt. Uneori, asta facem când ajungem la sfârșit de rând. Hai să dăm pagina împreuna și să ne vedem de viață!
.
.
.
.
.

Muzica: Robert Anghelescu
Versuri: Mihai Georgescu, Robert Anghelescu
Trombon: Catalin Bucerzan
Mix & Master: Bogdan Ioan (Box Studio)

Bere Gratis online:
Canal Youtube oficial: www.youtube.com/user/beregratisband/
Facebook: www.facebook.com/beregratisoficial
Instagram: www.instagram.com/beregratis
Twitter: twitter.com/beregratis_band
Soundcloud: soundcloud.com/beregratis

Videoclip Bere Gratis - “Dor”

28 noiembrie 2018

Muzica: Mihai Georgescu, Robert Anghelescu
Versuri: Mihai Georgescu
Producție Muzicală: Bogdan Ioan
Producător: Sprint Music & Bere Gratis
Mix / Master: Bogdan Ioan @ Box Studio
Regia: Dan Petcan

Concert #Simfonia20

23 octombrie 2018

Pe 1 noiembrie 2018, la Sala Palatului, cântecele noastre vor fi "îmbrăcate" în haine de gală, așa cum nu le-ați mai auzit vreodată, într-o unică reprezentație orchestrată special pentru aniversarea celor 20 de ani, o adevarată piatră de hotar în călătoria noastră muzicală. Va fi o seară de poveste, la care vă invităm cu toată bucuria să luați parte. Alături de noi, pe scenă, vor urca Orchestra Metropolitană București și Corul Accoustic, 120 de muzicieni în total, toți sub bagheta a 4 dirijori de excepție: Daniel Jinga, Andrei Tudor, Andrei Racu și maestrul Gheorghe Zamfir. Împreună cu invitații noștri speciali, vă așteptăm cu drag și emoție la sărbătoarea noastră, așa cum am făcut-o de fiecare dată!

Turneul național Bere Gratis & Bergenbier - Răcorim România

9 iunie 2018

Tatitataaaa! Lume, lume, avem noutăți! Pentru cei mici, vara aduce vacanța, pentru cei mari, concediile, iar nouă, vara asta ne aduce un turneu național! Începand din 15 iunie 2018, ne veți regăsi în Caravana Bergenbier Eu Sunt 12, care va trece prin 17 orașe, vedeți în imagine care sunt acestea. Vă așteptăm cu drag la concerte, să cântăm și să ne distrăm împreună, să răcorim România la propriu și la figurat!

Colaborare de excepție, Bere Gratis & Lora: “La tine aș vrea să vin”!

20 aprilie 2018

După 20 de ani, formația Bere Gratis are aceeași dorință, de a ajunge, prin muzica lor, în inimile oamenilor. “La tine aș vrea să vin”, unul dintre hiturile cele mai iubite ale trupei, se relansează, după 15 ani, împreună cu Lora.

“Succesul mare de atunci al piesei ne face să credem că și reinterpretarea de acum va fi la fel de bine primită. Povestea cântecului poate fi spusă oricarei generații pentru că iubirea, printr-o simplă întâlnire, poate schimba vieți. Am fost plăcut surprinși când i-am propus Lorei acest duet, ea mărturisindu-ne că “La tine aș vrea să vin” este una dintre piesele ei preferate.

Videoclipul a fost filmat în Cetatea Alba Carolina și lângă lacul Oașa, două locuri minunate care merită văzute de noi toți. Tot ca un arc în timp, regia este semnată de Florin Botea, regizorul versiunii de acum 15 ani”, spune Mihai de la Bere Gratis.

Pentru fanii trupei și pentru iubitorii de pop-rock în general, e bine de știut că hiturile formației se vor auzi în această toamnă la concertul aniversar Bere Gratis 20 ani.

Bere Gratis și Paula Seling sunt “Îndrăgostiți”!

15 noiembrie 2017

"Ne-am întâlnit printr-o minune / Îndrăgostiți din altă lume..." cântă Bere Gratis – una dintre cele mai iubite trupe din România – și Paula Seling – una dintre cele mai mari voci din țara noastră.

Artistii au realizat o colaborare elegantă și rafinată, un feat pentru cel mai recent single Bere Gratis, "Îndrăgostiți". Piesa – una de dragoste – este însoțită și de un videoclip în care Paula Seling este extrem de senzuală.

"Dacă spunem că iubirea face miracole este ca și cum am spune că viața bate filmul. A fi “Îndrăgostiți” înseamnă că există miracole în fiecare zi, pentru că în fiecare zi cineva iubește pe cineva și o și declară. Această întâlnire poate sparge orice barieră a lumii. Colaborarea cu Paula este una specială, chiar dacă am colaborat de multe ori cu ea. E o mare cântăreață, o artistă sensibilă și un om aparte. Profilul perfect pentru mesajul acestei piese și o bucurie de a cânta împreună după 20 de ani de carieră în care ne-am întâlnit de multe ori ca prima dată", spune Mihai de la Bere Gratis.

“Bere Gratis este una din trupele mele preferate, sunt bucuroasă că s-au gândit la mine pentru această colaborare. A fost dragoste la prima audiție, așadar înregistrările au „curs” foarte ușor pentru că m-am simțit inspirată. La filmări băieții au fost gentlemeni desăvârșiți, m-au făcut să mă simt ca o prințesă în Țara Minunilor. Abia aștept să văd cum va primi publicul meu această piesă specială”, a mărturisit și Paula Seling.

Sursa: Libertatea

Bere Gratis lansează single-ul și videoclipul "Cum e dragostea" feat. Amna

4 iulie 2017

"Ne bucuram de o nouă colaborare cu una dintre artistele foarte talentate din muzica romanească. Am ochit-o mai demult, dar acum a iesit cântecul potrivit. "Cum e dragostea" vorbește despre "lupta" fiecaruia dintre noi cu un fenomen independent de voința noastră, acest lucru fiind valabil in ambele tabere, fete și băieți. Oricare dintre noi, oricat am incerca sa ne impotrivim, nu facem decat să mergem mai departe in cautarea relatiei care ne ofera vibratia cea mai frumoasa,dragostea. Implicit, dacă iubesti si esti iubit ai barometrul perfect al fericirii. Asa e viata oricui. Cine nu e de acord, e liber să incerce alte variante. Noua nu ne-au iesit" (Mihai Georgescu).

Muzica: Mihai Georgescu, Mihai Munteanu, Marian Damian și Bogdan Ioan, versuri: Mihai Georgescu

CONCERT ANIVERSAR: Bere Gratis - 18 ani, frate!

Bere Gratis își serbează majoratul într-un concert excepțional pe 27 octombrie 2016, ora 20:00, la Sala Palatului din București.

De 18 ani vin la tine cu hituri, cu videoclipuri, colaborări inedite și cu câte o poveste magică în care devii personaj. "Ce mișto"! "Povestea de oraș" de anul acesta aduce aceleași "Două inimi", a trupei și a publicului, într-o "Noapte caldă" la Sala Palatului.

Concertele Bere Gratis sunt unele dintre cele mai mari și spectaculoase show-uri din muzica românească și așa va fi și pe 27 octombrie 2016, o desfășurare scenografică rar văzută la Sala Palatului. Acest spectacol eveniment se bucură de participarea extraordinară a maestrului Gheorghe Zamfir, rezultat al unei prietenii atât muzicale și umane, cât și al unei altchimii artistice rare.

Concertul va fi și unul de lansare a noului album al formației, al 12-lea, care include mega-hitul "Noapte caldă" și hit-ul "Două inimi".

Vino să vezi "Ce n-a văzut Parisul" alături de trupa Bere Gratis pe 27 octombrie 2016, ora 20:00, într-un spectacol în care băieții vor declara că nu te vor lăsa niciodată, iar tu le vei ura "La mulți ani" și acum, la doar 18 ani.

13 august 2016

Bere Gratis lansează single-ul și videoclipul "Daria"

5 mai 2016

Bere Gratis lanseaza un nou single & videoclip - "Daria", un cantec-poveste despre semnele din iubire, la care trebuie sa fim mereu atenti, in orice etapa a povestii de dragoste.
"De multe ori, in viata, iubirea este raspunsul intrebarilor si cautarilor noastre. Intr-o lume asa mare, calea inimii poate fi uneori drumul cel mai scurt, alteori cel mai lung catre liniste si echilibru. Incercam sa deslusim mistere ale universului, dar nu avem ochi pentru cel / cea care ne iubeste", declara Bere Gratis.
Piesa este compusa de catre Mihai Georgescu si Robert Anghelescu, iar videoclipul este regizat de catre Richard Stan si a fost filmat in Cheile Dobrogei, plaja Corbu, Lacul de creta, Satul Pescaresc din Tuclea si cetatea Histria. Personajul feminin din videoclip este actrita Anca Dinicu, pe care o putem vedea atat pe scenele teatrelor Elisabeta si Teatrelli, cat si in emisiunile "In puii mei" si "Camera Cafe".
"Numele piesei a venit pe cale 'fonetica', sa spunem. Refrenul este introdus la inceput si mijloc, prin "dar ea", dar care cantat ne-a sunat "Daria" si cum in text vorbeam despre o fata, iar noi nu aveam un titlu inca, am decis sa fie Daria!", adauga baietii.
Single-ul "Daria" este prima piesa lansata in 2016, pentru care trupa Bere Gratis a pregatit si un remix inedit, realizat de catre DJ Bonne.
Tu crezi in semnele din iubire?

Noul single Bere Gratis & Elena - "Iarna ne-a surprins îndrăgostiţi"

27 noiembrie 2015

Am lansat la Magic FM noul single Bere Gratis şi Elena, "Iarna ne-a surprins îndrăgostiţi".

Bere Gratis lansează o piesă în colaborare cu Mellina - "Până sus la cer"

1 octombrie 2015

3. 2. 1. Start! Bere Gratis a pregătit o surpriză pentru toamna asta și lansează, alături de Mellina, single-ul "Până sus la cer", la un an de la colaborarea cu Sore pentru hitul "Noapte caldă”.

Cu toate că a venit ziua în care s-a terminat vacanța, dar și vara, anotimpul în care se spune că iubim mai mult ca niciodată, piesa "Până sus la cer" ne aduce aminte că dacă muzica ne însoțește pretutindeni, vom fi cei mai fericiți, si că trebuie să fim „cuminti” pentru că în orice moment se poate ca dragostea să ne bată la ușă. Și toată lumea știe că iubirea te poate face să ajungi în al noualea cer. Compusă de către băieții din trupă, piesa "Până sus la cer" este exact genul de melodie care poate să fie motorul nostru de energie pentru o toamnă poate prea melancolică.

Mihai și Mellina sunt personajele principale ale proiectului video, iar cei doi ne molipsesc cu energia debordantă și ne fac să zâmbim instant cu o poveste simplă, dar plină de savoare.

Trupa Bere Gratis a început în forță anul 2015, cu un super concert "Noapte caldă" pe 8 martie la Cinema Patria. Tot atunci a luat naștere și prima piesă lansată anul acesta, "Tot așa e și a mea", care accentuează faptul că, atunci când iubești, nu faci lista de calități și defecte ca și cum ai face cumpărături.

Iar surprizele muzicale se vor ține lanț și pentru 2016. Piese noi, videoclipuri, un mega-concert pe care îl vor anunța în curând, un material discografic nou, dar și multe alte proiecte.

Nominalizare la Media Music Awards 2015

27 iulie 2015

Suntem nominalizați la Media Music Awards cu piesa "Noapte caldă".
Joi, 3 septembrie 2015, ora 19, Sibiu - Piața Mare

Bere Gratis lansează noul single “Tot așa e și a mea”

4 mai 2015

După hitul "Noapte caldă", colaborarea cu Sore, cu care au cucerit topurile muzicale, băieții de la Bere Gratis lansează single-ul și videoclipul "Tot așa e și a mea".

"Vulcanică, senzuală, fatală, laureată la școală, specială, vorbăreață... Iubește-o cum e ea!" este mesajul celui mai recent single al trupei. Cu defecte și calități, femeia joacă cel mai important rol în viața unui bărbat și, de multe ori, confirmă zicala că “în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică”.

“Întotdeauna s-a pus problema egalității între sexe. Este ca și cum ai vrea să transformi semnul + în – și invers. Noi, de foarte multe ori, încercăm acest lucru. Mesajul piesei este unul care vrea să transmită faptul că atunci când iubești, nu faci lista de calități și defecte ca și cum ai face cumpărături. Oamenii iubesc pur și simplu, fără explicații, fără motive și de multe ori fără să țină cont de nimic. Așa este și-n muzică, publicul iubește un cântec fără a avea nevoie de argumente", declară Mihai, solistul trupei.

O coproducție Cat Music și Sprint Music, single-ul "Tot așa e și a mea" este compus de către Mihai Georgescu, Robert Anghelescu și Marius Bob. Pentru videoclip trupa a colaborat cu Alex Ceaușu, iar filmările au avut loc pe parcursul a 24 de ore, pe platourile de la Castel Film.

Băieții de la Bere Gratis mărturisesc că ideea noului single, "Tot așa e și a mea", a venit în timpul repetițiilor pentru concertul de pe 8 martie, de la Cinema Patria. Prin concertul "Noapte caldă", trupa Bere Gratis a celebrat Ziua Femeii, într-o seară magică cu un regal de muzică live.

Bere Gratis aduce o "Noapte caldă" la începutul primăverii

13 ianuarie 2015

Bere Gratis - Concert "Noapte caldă", 8 martie 2015, ora 19:30, Cinema Patria, București

Anul trecut lansam single-ul "Noapte caldă", romanul de dragoste al fiecăruia dintre noi. Anul acesta vom pune în scenă povestea ta de iubire printr-un concert live emoționant, pe scena cinematografului Patria, duminică 8 martie 2015, de la ora 19:30.

O "Noapte caldă" care aduce mai aproape de sufletele fanilor emoție și muzică, într-o evadare romantică din cotidian. La fel ca într-un joc de șah, în care regina este cea mai puternică piesă de pe tablă, și în viață este valabilă zicala "fără regine nu există regi". Vom celebra Ziua Femeii alături de publicul prezent, într-o seară magică, cu un regal de muzică live.

Bilete: www.eventim.ro și www.bilete.ro.
Preț unic: 75 lei

Bere Gratis colaborează cu Sore pentru single-ul şi videoclipul “Noapte caldă”

4 septembrie 2014

Începutul anotimpului în care ne curprind sentimente unice, de la nostalgie până la iubire pură, ne aduce un single pop, cu accente romantice de la Bere Gratis, într-o frumoasă colaborare cu Sore. “E un weekend în doi ce se petrece <departe de lumea dezlănţuită>, o stare de visare, o evadare din cotidian. O ghicitoare despre viaţă, rostită într-un cadru romantic. Răspunsul rămâne o necunoscută, pentru că viaţa îţi oferă tot timpul surprize, indiferent de experienţa acumulată”, declară Bere Gratis. Piesa “Noapte caldă” este compusă de către trupă, iar videoclipul în regia lui Deian Carmazan îi aduce pe membrii Bere Gratis şi pe Sore într-un decor idilic, în care cea mai puternică metaforă este dragostea. "Colaborarea cu Bere Gratis a fost o surpriză. Nu mă aşteptam vreodată să cânt alături de trupa cu care am crescut. Sunt chiar şi acum emoţionată în prezenţa lor şi tot ce îmi doresc e ca piesa noastră, mesajul ei, să ajungă direct în sufletul celor care o ascultă", povesteşte Sore. Pentru filmările videoclipului, acţiunea s-a desfăşurat în Laguna Verde, o frumoasă locaţie din apropierea Bucureştiului, unde putem să-l vedem pe Mihai, solistul trupei Bere Gratis, în compania lui Sore, într-un dans al privirilor, sub îmbrăţişarea protectoare a nopţii. „Sunt foarte bucuros că atunci când ne dorim un duet, atât live, pe scenă, cât şi la un single, colegii de breaslă mai tineri sau cei mai experimentaţi vin cu drag să cântăm împreună. Sore este artistul mănuşă pentru piesa <Noapte caldă> şi cred că acest lucru se simte atunci când asculţi piesa. Sperăm că va aduce multe audiţii cântecului şi chiar dacă piesa e uşor atipică pentru Bere Gratis şi Sore, cred că va plăcea”, declară solistul Bere Gratis.

Tu vrei (r)evoluţie? Vino la ONGFest!

9 mai 2014

Week-end-ul acesta are loc ONGFest - Târgul Naţional al Asociaţiilor şi Fundaţiilor. Este a cincea ediţie a evenimentului şi are loc în Parcul Herăstrău, la intrarea dinspre piaţa Charles de Gaulle. Anul acesta ONGFest face apel la (r)evoluţie. Şi invită oamenii să se alăture cauzelor ONGurilor şi împreună să aducă o schimbare. Pe 10 şi 11 mai, peste 130 de organizaţii neguvernamentale îşi prezintă proiectele şi organizează activităţi educative şi distractive.

Tema evenimentului este combaterea discursului urii. Un subiect puţin dezbătut în România, dar care se află de ceva vreme pe agenda Consiliului Europei. În ţara noastră, discursul urii este adresat în special persoanelor de etnie romă şi minorităţilor sexuale, însă acestea nu sunt singurele grupuri vizate. ONGFest atrage atenţia asupra fenomenului şi organizează o serie de dezbateri şi activităţi educative pe această temă.

În timpul festivalului, de dimineaţă până seara se întâmplă o mulţime de evenimente şi momente artistice. Ateliere de creaţie pentru copii şi tineri, discuţii despre leadership, alergări cu sacii, terapie prin râs, jonglerii şi multe altele. În total, mai bine de 100 de momente şi activităţi, pentru toate vârstele îşi aşteaptă oamenii să îi viziteze. Vizitatorii parcului vor putea intra în Cutia Albastră, pusă la dispoziţie de Delivering life sau pot afla ce pot face să salveze iubirea din lume, ce se pare că e pe cale de dispariţie. Toate acestea într-un traseu cu indicii şi premii surpriză.

Pe scenă au loc dansuri germane, sârbeşti şi greceşti, susţin reprezentaţii artistice ansambluri de copii, teatre pentru copii şi vârstnici. De la teatru de păpuşi până la trupe rock. Sâmbătă seara, începând cu ora 18.30 trupa FREEZE susţine o reprezentaţie de improvizaţie. Începând cu ora 20.00, ne încântă trupa Les Elephants Bizzares şi de la ora 21.00, trupa Bere Gratis.

Google România susţine o dezbatere pe tema libertăţii de exprimare şi a postării mesajelor ofensatoare pe YouTube. Organizaţiile îşi propun să aducă o schimbare în diferite domenii, ce ne privesc pe fiecare dintre noi. Au loc aşadar şi alte dezbateri în cadrul festivalului. Printre temele abordate se găsesc comunicarea alternativă, mediul între ecologie şi psihologie, sprijinul persoanelor bolnave de cancer, adopţiile, educaţia pro-diversitate şi alte domenii unde este nevoie de evoluţie.

Iar pentru toţi cei care îşi doresc o schimbare şi au ceva de spus, vă invităm să alegeţi în mesaj de (r)evoluţie de aici: www.facebook.com/ONGFest/app_242801625923519

Mai multe despre organizaţiile prezente şi programul evenimentului se găsesc pe www.ongfest.ro.

Tu vrei (r)evoluţie? Vino la ONGFest!

Eveniment organizat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile şi finanţat prin granturile Spaţiului Economic European 2009 – 2014, programul Fondul ONG în România.

Sponsori: Raiffeisen BANK, Aqua Carpatica, AVON, OMV Petrom, Programul Ţara lui Andrei.

Parteneri: Primăria Municipiului Bucureşti, Departamentul pentru Relaţii Interetnice, Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, Programul Tineret în Acţiune, Reprezentanţa Comisiei Europene, Organizaţia Naţională Cercetaşii României, One World Romania, Regia Autonomă de Transport Bucureşti.

Parteneri media: Digi24, Dilema Veche, Hotnews, 24FUN,România Liberă, Revista Cariere, Think Outside the Box, Blogunteer.ro, România Pozitivă, VOLUM, Calendar Evenimente, inOras.ro, vinsieu.ro, metropotam.ro, partener social media Kooperativa 2.0.

"Despre mine și ea", noul single Bere Gratis

20 februarie 2014

Sunt momente în care ne dorim foarte mult un anumit lucru și pornim în căutarea lui, convinși fiind că ceea ce ne dorim sigur se află undeva, departe. Și când îl găsim, nu ne vine a crede că viața, cu firea ei ironică, ne dezvăluie că ceea ce am căutat a fost, în tot acest timp, lângă noi.

Piesa "Despre mine și ea" este în finala Selecției Naționale Eurovision România 2014! Evenimentul va fi transmis pe 1 martie în direct de TVR1, TVR HD şi TVR Internaţional şi online pe TVR+, portalul video al Televiziunii Române.

Iar pe 1 aprilie vă așteptăm alături de noi, ca de fiecare dată, să fredonăm împreună cântece scrise în 15 ani de activitate, cântece despre noi și voi. Sala Polivalentă din București, ora 20, concertul aniversar Bere Gratis - 15 ani!

Bere Gratis - 15 ani, concert aniversar la Sala Polivalentă din Bucureşti

19 februarie 2014

Concert aniversar Bere Gratis - 15 ani la Sala Polivalentă din Bucureşti marţi, 1 aprilie 2014, de la ora 20:00.

Bilete pe myticket.ro, eventim.ro, bilete.ro.

Preţuri bilete:
Categoria 1: 75 lei
Categoria 2: 50 lei
Categoria 3: 35 lei

Trăim într-“O lume nebună” de tot!

5 decembrie 2013

Trupa Bere Gratis continuă în forţă cu o nouă colaborare de succes: piesa şi videoclipul “O lume nebună” featuring Zhao.

Piesa este o parodie despre societatea în care trăim şi de situaţiile de care ne lovim în mod inevitabil în viaţa de zi cu zi. Fie că ne place ceva sau nu, important este să luăm atitudine: daca ne place, să îmbrăţişăm ideea, dacă nu, să nu ne complacem în ceva ce nu ne reprezintă.

“Este o mare plăcere să colaborăm cu Zhao, pe care îl considerăm un adevarat personaj. În mod excepţional, am avut marea onoare de a-l avea în videoclip pe domnul Dumitru Prunariu, care a fost nu numai un profesionist desăvârşit la filmări, ci s-a dovedit a fi un om deosebit, cu care ne dorim să avem o legătură de prietenie de acum înainte”, spun băieţii de la Bere Gratis.

Videoclipul este unul inedit, care prezintă diverse personaje din societatea actuală, într-un mod mai mult decât amuzant. Plin de energie, noul videoclip al trupei Bere Gratis este unul care ne propune să ne gândim cum luăm atitudine faţă de “mediul înconjurător“.

Piesa este deja fredonată la concertele formaţiei, iar în apariţia băieţilor, la fiecare eveniment veţi avea câte o surpriză. Vizionări repetate plăcute!

www.sprintmedia.ro

https://www.facebook.com/SprintMusic

www.beregratis.ro

https://www.facebook.com/pages/Bere-Gratis-Oficial/194494213906644

Turneu "Două inimi - Bere Gratis 15 ani"

Turneul nostru aniversar, "Două inimi - Bere Gratis 15 ani", trece prin 6 oraşe: Brasov, Galaţi, Suceava, Iaşi, Sibiu şi Alba Iulia.

Vom cânta împreună piese compuse în cei 15 ani de existență, totul într-un spectacol deosebit, la care ne-am dori să fiți părtași.

Vă așteptăm cu drag, să trăim într-o noapte cât alții-ntr-o carte! Fiți alături de noi!

Biletele pot fi achiziționate de la casele de bilete ale sălilor de spectacol sau online, de pe site-ul www.iabilet.ro. Prețul unui bilet este de 35 lei.

 

Bere Gratis împlineşte 15 ani

versiune PDF

Astăzi, 20 septembrie 2013, este o zi plină de încărcătură specială pentru noi. Trupa Bere Gratis împlineşte 15 ani de activitate, 15 ani de când inimile noastre bat alături de cele ale fanilor.

Am pornit la drum în 1998 cu multă naivitate sinceră, cu avântul specific vârstei şi vremurilor, cu credinţa că întreaga lume ni se aşterne la picioare. Cincisprezece ani mai târziu, după multe piese care s-au aflat pe buzele tuturor şi sute de concerte în toate cele patru zări, suntem mai maturi, dar mânaţi de aceeaşi pasiune şi abnegaţie. Notorietatea nu ne-a schimbat, iar respectul faţă de public şi-a păstrat aceeaşi însemnătate sacră.

La ceas de sărbătoare, formaţia Bere Gratis se pregăteşte să îşi întâlnească “ecoul” - publicul, în turneul aniversar “Bere Gratis 15 ani”. Dacă nu ne-aţi mai văzut şi ascultat live de mult timp, vă aşteptăm împreună cu invitaţi speciali, pe 27 septembrie la Festivalul Sinaia Forever, pe 28 septembrie la Septemberfest, în Cluj-Napoca şi pe 29 septembrie, la Târgu Mureş. Mai mult decât atât, revenim în Bucureşti în Garajul Europa FM, pe data de 2 octombrie. Aşa cum v-am obişnuit la întâlnirile precedente din Garaj, concertul va fi unul intim, ca între prieteni, cu invitaţi surpriză şi momente speciale.

Trupa Bere Gratis lucrează în aceste zile la o piesă nouă, veselă şi plină de optimism, care va fi lansată în curând.

De aici, de pe scenă, se vede şi se aude foarte bine. Au trecut 15 ani, timp în care aţi răspuns scrisorilor noastre muzicale punând suflet şi emoţie în fiecare cuvânt. Vrem să ne oglindim în ochii voştri cel puţin încă 15 ani de acum înainte. Vrem să vă regăsiţi în versurile şi muzica noastră, aşa cum s-a întâmplat până acum. Nedespărţiţi, pe acelaşi drum.

Mulţumim, dragă Ecoule!

Bere Gratis, 20 septembrie 2013

Concert Bere Gratis în Taverna Studioului (Buftea, jud. Ilfov) - vineri, 20 septembrie 2013, ora 22:00

Taverna Studioului: Aleea Plopilor nr. 2A (lângă Studiourile MediaPRO), Buftea, jud. Ilfov, mobil 0760.071.555, www.tavernastudioului.ro

“Două inimi” - Bere Gratis şi Giulia, un nou single, un nou videoclip

31 mai 2013

Bere Gratis şi Giulia lansează single-ul şi videoclipul "Două inimi", povestea a două suflete pereche.

Regizat de către însuşi Mihai Georgescu aka Miţă - solistul trupei Bere Gratis, videoclipul a fost filmat în Sema Park şi are ca decor un perete uriaş desenat cu graffiti.

Scenariul, scris tot de către solistul trupei, spune povestea a două suflete pereche - Cătălina şi Alexander, care primesc de la alte două personaje-mimi introvertite (Dan şi Bella) puterea de a-şi exprima iubirea pe care o au şi pe care o dau mai departe.

Pe lângă scenariul şi regia, semnate de către însuşi vocalul trupei, videoclipul "Două inimi" o are ca invitat special pe Teodora, fetiţa lui Mihai Georgescu, alături de colegii ei de clasă.

"Colaborarea cu Giulia este primul nostru featuring <oficial> pe care îl promovăm. Ne face plăcere să colaborăm cu o artistă pe care o cunoaştem încă din perioada de început a trupei Bere Gratis şi suntem onoraţi că a acceptat participarea la single şi la videoclip. De asemenea, mulţumim elevilor liceului N. Iorga pentru răbdarea de care au dat dovadă la filmare şi apreciem foarte mult valoarea artistică a desenelor graffiti”, povesteşte Miţă, Bere Gratis.

 

Concert Bere Gratis în Cafeneaua Artiştilor (Buzău) - sâmbătă, 2 martie 2013, ora 21:00

Concert Bere Gratis în Cafeneaua Artiştilor (Buzău) - sâmbătă, 2 martie 2013, ora 21:00. Informaţii şi rezervări: 0769.680.790

 

Concert Bere Gratis în Times Pub (Braşov) - vineri, 15 februarie 2013, ora 22:00

Concert Bere Gratis în Times Pub (Braşov) - vineri, 15 februarie 2013, ora 22:00. Informaţii şi rezervări: 0736.73.73.73

 

Concert Bere Gratis în Club Scena (Galaţi) - vineri, 2 noiembrie 2012, ora 22:00

24 octombrie 2012

Concert Bere Gratis în Club Scena din Galaţi - vineri 2 noiembrie 2012, de la ora 22:00. Intrare: 40 lei. Informaţii şi rezervări: 0745.553.686

 

Trupa Bere Gratis sprijină campania umanitară "Împreună pentru cei mici - SMS 8844" şi lansează piesa "Mie îmi pasă de îngerii mei"

12 octombrie 2012

"Mie îmi pasă de îngerii mei" nu este doar o nouă piesă a trupei, ci este şi un cântec ce sperăm că va ajuta la promovarea campaniei de renovare a blocului operator din Clinica de Chirurgie "Alexandru Pesamosca" din Spitalul "Maria Curie" din Bucureşti. "M-am gândit la faptul că trebuie să avem grijă nu numai de ai noştri, ci şi de ai lor. Când e vorba de copii, trebuie să ne pese în general. Aşa s-a născut acest cântec, într-un timp foarte scurt. Am pus umărul împreună cu colegii mei, iar rezultatul ne-a sensibilizat atât pe noi, cât şi pe cei care au ascultat piesa. Atunci când îţi dau lacrimile ţie, compozitorului, înseamnă că ai reușit să transmiţi ce trebuia. Am înregistrat cântecul împreună cu grupul coral 'Accoustic', condus de Daniel Jinga.", a afirmat Mihai Georgescu.

Piesa "Mie îmi pasă de îngerii mei" va putea fi ascultată live în concertul Bere Gratis - "În faţa ta" ce va avea loc pe 19 noiembrie 2012, la Teatrul Naţional din Bucureşti, concert ce va marca împlinirea a 14 ani de la înfiinţarea trupei.

Bere Gratis - 14 ani

20 septembrie 2012

... A început acum 14 ani... Cu multă naivitate sinceră şi fără să o ascundem. Cu atât de multă încredere şi speranţă, încât ne-am fi luptat cu toţi munţii la un loc. Cu multă dragoste, fără de care viaţa nu ar mai avea sens. Şi visare, visare cât cuprinde, atât de multă încât am creat o lume paralelă. Lumea noastră. Şi ştim, nu spunem pentru prima oară acest lucru, dar repetiţia asta ne e tare dragă: în lumea noastră, voi sunteţi ecoul. Şi vă auzim, de fiecare dată, perseverând alături de noi în această minunată călătorie muzicală. Aşadar... ÎŢI MULŢUMIM, ECOULE, astăzi, de ziua noastră, şi te vom aştepta mereu, la locul nostru de întâlnire, acolo unde sensibilitatea se îngână cu emoţia!

Mulţumim pentru gândurile şi mesajele voastre şi vă aşteptăm pe 19 noiembrie la TNB, să sărbatorim împreună aceşti 14 ani!

Bere Gratis :)

Concert Bere Gratis - "ÎN FAŢA TA" - live la TNB! / 19 noiembrie 2012 / 19:30

31 iulie 2012

Concert Bere Gratis - "ÎN FAŢA TA" - live la TNB!
19 noiembrie 2012, ora 19:30
Teatrul Naţional Bucureşti, Sala I.L. Caragiale

Bere Gratis lansează cel de-al 8-lea LP din carieră, intitulat “În faţa ta”, luni, 19 noiembrie 2012, ora 19:30, la Teatrul Naţional din Bucureşti, sala I.L. Caragiale. Totodată, în toamna acestui an, trupa împlineşte 14 ani de la înfiinţare, fapt ce conferă o notă de sărbătoare în plus acestui spectacol susţinut pe scena Naţionalului.

“Promitem un show excepţional ce va avea şi câţiva invitaţi speciali şi vă aşteptăm aproape de noi la un schimb de energie, trăiri şi emoţii, într-o seară de toamnă târzie. Vă mulţumim că de-a lungul acestor ani aţi venit să ne vedeţi în concerte, aţi învăţat muzica şi versurile noastre, ne-aţi răsfăţat cu glasurile voastre, ne-aţi îmbrăţişat cu aplauzele voastre şi ne dorim, ca şi de această dată, să retrăim împreună aceste momente” - a precizat Mihai Georgescu, solistul trupei.

Biletele (75 lei - Categoria I, 45 lei - Categoria II sau 25 lei - Categoria III) se găsesc la Casa de bilete a Teatrului Naţional, Sala Palatului, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Diverta, Muzica, librăriile Cărtureşti, Humanitas, Mihai Eminescu şi online pe:
www.bilete.ro
www.eventim.ro
www.bestmusic.ro
www.blt.ro
www.myticket.ro
www.ticketpoint.ro

Noul album Bere Gratis - "În faţa ta", în exclusivitate cu Gazeta Sporturilor de joi, 14 iunie 2012

14 iunie 2012

"În faţa ta", cel de-al 8-lea album de studio al trupei Bere Gratis, a fost lansat pe 14 iunie 2012 împreună cu Gazeta Sporturilor. Albumul conţine 9 piese noi, printre care şi noul single "Povestea mea". Preţul unui disc este de 12,99 lei.

Concert Bere Gratis live în Garajul Europa FM

24 mai 2012

Concert Bere Gratis live în Garajul Europa FM - miercuri, 30 mai 2012, de la ora 19:30. Concert prezentat de George Zafiu.

"Povestea mea", cel mai nou single Bere Gratis

28 aprilie 2012

Bere Gratis va lansa miercuri, 2 mai 2012, în direct la Europa FM, noul single "Povestea mea". Piesa va face parte de pe albumul "În faţa ta", al 8-lea album LP al trupei.

BERE GRATIS - POVESTEA MEA

Muzica: Robert Anghelescu
Versuri: Mihai Georgescu
Album: "În faţa ta" (2012)

Strofa 1:

Am visat într-o zi cu ochii deschişi
La tot ce-am avut, la ce mi-a fost scris
O viaţă am şi pentru tine trăiesc, odată cu tine am învăţat să iubesc
N-a trecut zi din viaţa mea
Fără să-mi bată pentru tine inima.

Refren:

Doar tu eşti povestea mea
Nimeni altcineva
Doar tu eşti povestea mea
Vreau să ştie lumea de ea.

Strofa 2:

M-am lăsat într-o zi purtat de val
Să-mi ducă iubirea până la mal
Dragostea m-aprinde de o mie de ori
Dragostea mă cheamă din cele patru zări
Cu sufletul tău, vino lângă mine la bine şi la rău.

Refren:

Doar tu eşti povestea mea
Nimeni altcineva
Doar tu eşti povestea mea
Vreau să ştie lumea de ea.

BERE GRATIS - POVESTEA MEA (slow version)

Orchestraţie: Dan Stesco & Bere Gratis
Mixaj şi mastering: Bogdan Ioan

Sărbători Fericite!

14 aprilie 2012

Sărbătoarea Învierii să ne lumineze pe toţi şi să învăţăm în fiecare zi să împărtăşim lumina aceasta cu ceilalţi! Paşte cu bucurie!

Bere Gratis - Călăuza (Pe marele ecran, 2009)

Concert Bere Gratis în Jukebox Venue

3 martie 2012

Jukebox Venue are plăcerea de a vă invita joi, 8 martie 2012, la un concert special oferit de trupa Bere Gratis.

Vino să sărbătoreşti Ziua Femeii pe ritmuri de pop-rock! Cei prezenţi la eveniment vor avea ocazia să asculte cele mai frumoase melodii ale formaţiei Bere Gratis, dar şi cântece de pe viitorul album.

Bere Gratis şi Jukebox Venue au pregătit o seară deosebită şi plină de surprize tuturor femeilor. Accesul publicului se realizează începand cu ora 20:00.

Biletele s-au pus în vânzare prin Reţeaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas şi Cărtureşti, online pe eventim.ro şi la Jukebox Venue (strada Turturelelor nr. 11). Preţul unui bilet este de 40 de lei aşezat şi de 20 de lei în picioare.

Noua piesă Bere Gratis - "Ringul de dans"

6 ianuarie 2012

Preambul la viitorul album al trupei, preconizat să apară anul acesta, "Ringul de dans" este un cântec indie-pop cu influenţe electro(nice), care vorbeşte despre viaţă şi adevăr, o chemare la a trăi în miezul lucrurilor, printr-o implicare totală.

Piesa beneficiază şi de un remix dubstep făcut de Quba, un tânăr şi promiţător DJ/producător. Ambele variante sunt mixate şi masterizate de Bogdan Ioan.

Versuri Bere Gratis - Ringul de dans (2012)

Refren:
Eşti gata de dans? - hai, vino!
Oamenii se iubesc pe ringul de dans
Eşti gata de dans? - hai, vino!
Oamenii ameţesc pe ringul de dans

Eşti gata de dans? - hai, vino!
Oamenii trăiesc pe ringul de dans
Eşti gata de dans? - hai, vino!
Nu mai sta retras, hai pe ringul de dans!

Strofa:
Poate ne-am pierdut în cuvinte
Tot ce ni s-a spus a fost un fals
Ne-am regăsit în lucruri simple
E timpul să intrăm în ringul de dans.

Poate n-am trecut la fapte
Suntem prizonierii unui fals
Trăim o viaţă în patru acte
E timpul să intrăm în ringul de dans.

Middle:
Regele e gol, dar lumea nu l-a văzut
Regele e gol, dar lumea a tăcut...

Bere Gratis vă urează Crăciun fericit şi La mulţi ani!

Bere Gratis vă iubeşte şi vă mulţumeşte pentru tot ceea ce aţi făcut pentru noi în 2011. Să aveţi un Crăciun luminos şi bucuros şi în 2012 să vă dea Dumnezeu tot ce e mai bun, să fie în jurul vostru. La mulţi ani!

Bere Gratis - 13 ani!

De ziua noastră vă suntem recunoscatori o dată în plus vouă, prietenilor noştri, pentru că ne staţi alături pe acest drum minunat, ne ascultaţi muzica, ne cumpăraţi discurile şi veniţi la concertele noastre.

Suntem norocoşi că muzica şi versurile pe care le facem îşi găsesc ecou în sufletele voastre. Cu speranţa că vă veţi regăsi în continuare în tot ceea ce facem, vă mulţumim!

Şi pentru că "distanţa nu-i nimic, e doar un câmp cu flori", vă aşteptăm în comunitatea online a prietenilor Bere Gratis.

Bere Gratis,
20 septembrie 2011

Concert Bere Gratis în Festivalul "CibinFEST" (Sibiu) / 24 septembrie 2011

Sâmbătă, 24 septembrie 2011, Bere Gratis va fi la Sibiu pentru un concert în Festivalul "CibinFEST" (ce se va desfăşura în Funpark, lângă Stadionul Voinţa din Cartierul Ştrand).

Concert Bere Gratis în Festivalul "Sinaia Forever" (Sinaia) / 23 septembrie 2011

Vineri, 23 septembrie 2011, Bere Gratis va susţine un concert în cadrul Festivalului "Sinaia Forever", ediţia 2011.

Concert Bere Gratis în Festivalul "Rock pe Mureş" (Arad) / 10 iunie 2011 / 20:00

Vineri, 10 iunie 2011, Bere Gratis va concerta în cadrul Festivalului "Rock pe Mureş" - Ştrandul Neptun din Arad.

Concert Bere Gratis în Euphoria Music Hall (Cluj-Napoca) / 27 mai 2011 / 22:00

Vineri, 27 mai 2011, de la ora 22:00 - concert Bere Gratis în Euphoria Music Hall (Cluj-Napoca).

Intrare: 25 lei (15 lei cu carnetul de student). Biletele cu reducere se găsesc la Euphoria Biergarten.
Contact: Str. Ploieşti nr. 51 (colţ cu str. Paris), Cluj-Napoca, www.euphoria.ro
Informaţii şi rezervări: 0745.39.33.33

Concert Bere Gratis la finala Cupei României Timişoreana (Piaţa Sfatului Braşov) / 25 mai 2011 / 19:15

La invitaţia prietenilor de la PUMA, vom cânta la finala Cupei României Timişoreana!

Miercuri 25 mai 2011, de la ora 19:15, vă aşteptăm în Piaţa Sfatului din Braşov, unde va avea loc un super concert Bere Gratis cu ocazia finalei Cupei României Timişoreana!

După concert veţi putea urmări pe ecranul amplasat chiar în Piaţa Sfatului, o finală istorică Steaua - Dinamo, la "doar" 21 de ani de la ultima finală de Cupă dintre cele două echipe.

Concert Bere Gratis Live în Garajul Radio Europa FM / 18 mai 2011 / 19:30

Miercuri, 18 mai 2011, Bere Gratis vor cânta live în Garajul Europa FM.

Când vine vorba de Bere Gratis, îţi vine să strigi tare "E distracţie, ce mişto!". Asta se va întâmpla miercuri, 18 mai, când în Garajul Europa FM vor răsuna cele mai tari hit-uri ale băieţilor.
I
nvitaţii lui George Zafiu vor cânta piese de la începutul carierei, dar şi piese mai noi, toate numai hit-uri şi vor povesti întâmplări din cei peste 12 ani de carieră.
Miercuri, 18 mai, începând cu ora 19:30, băieţii de la Bere Gratis vor oferi milioanelor de români un spectacol ca la începuturi, un concert LIVE ÎN GARAJ la Europa FM, pentru toate generaţiile de iubitori de cea mai bună muzică.
Concertul poate fi urmărit live pe www.europafm.ro şi la TV, pe Music Channel.
(europafm.ro)

 

Concert Bere Gratis la Restaurant PESCĂRUŞ (Galaţi) / 13 mai 2011 / 21:00

Concert Bere Gratis la Restaurant PESCĂRUŞ (Galaţi), faleza inferioară. Invitaţiile în valoare de 70 lei (meniu inclus) pot fi achiziţionate de la organizatori şi de la Restaurantul PESCĂRUŞ.

Toate încasările şi donaţiile strânse în urma acestui spectacol umanitar vor fi folosite în scopuri caritabile.

Relaţii şi rezervări: 0749 990 099, 0741 015 309

Mini recital Bere Gratis la PUMA Social Romania Party (Oxygen Club, în incinta Sun Plaza Mall Bucureşti) / 12 mai 2011 / 21:00

Intrare pe bază de invitaţii.
Mai multe informaţii: www.puma.com/social/events/puma-social-romania-oxygen-club

Contact: Oxygen Club (în incinta Sun Plaza Mall Bucureşti), Calea Văcăreşti 391, www.oxygen.com.ro

Concert Bere Gratis în Oldies Pub (Sibiu) / 5 mai 2011 / 22:00

Concert Bere Gratis în Oldies Pub (Sibiu).

Intrare: 25 lei
Contact: Bd. Nicolae Bălcescu nr. 13, Sibiu, tel. 0751.879987 sau 0722.632223,
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001018329343

Concert Bere Gratis în Club Glamour (Târgovişte) / 9 apr. 2011 / 22:30

Concert Bere Gratis în Club Glamour (Târgovişte).

Contact: Aleea Sinaia nr. 6-8, Târgovişte, www.clubglamourtargoviste.com
Rezervări: 0733.069.499

Concert Bere Gratis în Club Prometheus (Bucureşti) / 8 apr. 2011 / 21:30

Concert Bere Gratis în Club Prometheus (Bucureşti).

Intrare: 30 lei
Contact: Piaţa Naţiunilor Unite nr. 3-5, tel. 336.66.38, 336.66.78, www.prometheus.ro

Concert Bere Gratis în Club The FLOOR (Bucureşti) / 26 mar. 2011 / 22:30

Concert Bere Gratis în Club The FLOOR (Bucureşti).

Intrare: 15 lei
Contact: Centrul Vechi – Curtea Sticlarilor, Str. Şelari 9-11, la etaj, 0721.600.676, www.thefloor.ro

Concert Bere Gratis La Cetate (Valea Mare - Piteşti) / 25 mar. 2011 / 21:00

Concert Bere Gratis în complexul hotelier La Cetate (Valea Mare, lângă Piteşti).

Informaţii şi rezervări: 0248.265.595, 0751.428.493, 0749.144.921, www.lacetate.com

"Stai pe acelaşi drum" - cel mai bun cântec pop-rock al anului 2010 la Premiile Radio România Actualităţi!

Duminică, 13 martie 2011, piesa "Stai pe acelaşi drum" a fost desemnată "Cel mai bun cântec pop-rock" al anului 2010 la Premiile Radio România Actualităţi! Mulţumim oamenilor care ne ascultă şi care cred în muzica şi versurile noastre! Datorită lor stăm pe umerii unui uriaş.

Înregistrarea spectacolului va fi difuzată duminică, 20 martie 2011, de la ora 14:30, pe TVR 1.

Bere Gratis în Gala Premiilor Radio România Actualităţi (Bucureşti) / 13 mar. 2011 / 18:30

Bere Gratis va participa la Gala Premiilor Radio România Actualităţi în spectacolul ce va avea loc la Sala Radio din Bucureşti duminică, 13 martie 2011, de la ora 18:30. Formaţia este nominalizată la secţiunea "Cel mai bun cântec pop-rock" al anului 2010 cu piesa "Stai pe acelaşi drum". Spectacolul va fi transmis în direct pe Radio România Actualităţi şi Radio România Internaţional.

Concert Bere Gratis în Euphoria Music Hall (Cluj-Napoca) / 12 mar. 2011 / 22:00

Sâmbătă, 12 martie 2011, de la ora 22:00 - concert Bere Gratis în Euphoria Music Hall (Cluj-Napoca).

Intrare: 20 lei (10 lei cu STUDCARD)
Contact: Str. Ploieşti nr. 51 (colţ cu str. Paris), Cluj-Napoca, www.euphoria.ro
Rezervări: 0756.39.33.33 sau 0745.39.33.33

"Stai pe acelaşi drum" - concert Bere Gratis la TNB

Luni, 28 februarie 2011, ora 20:00, Teatrul Naţional din Bucureşti (sala I.L. Caragiale)

Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional, în reţeaua Diverta, magazinul Muzica, Casieria Sălii Palatului şi online pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro.
Categoria 1: 60 lei
Categoria 2: 40 lei

La 2 bilete de categoria 1 achiziţionate veţi primi cadou 2 tricouri din partea formaţiei Bere Gratis.
 

Mulţumim oamenilor care au făcut acest concert posibil:

Concert Bere Gratis în Club Hush (Piteşti) / 25 feb. 2011 / 21:00

Vineri, 25 februarie 2011, de la ora 21:00 - concert Bere Gratis în Club Hush (Piteşti).
Intrare: 30 lei
Club Hush: str. Armand Călinescu nr. 9 (vis-a-vis de Colegiul I.C. Brătianu), Piteşti, www.clubhush.ro
Tel. 0733.956.283, 0729.882.211

Concert Bere Gratis în Doroftei Pub (Ploieşti) / 14 feb. 2011 / 20:00

Luni, 14 februarie 2011, de la ora 20:00 - concert Bere Gratis în Doroftei Pub (Ploieşti).

Contact: Bd. Independenţei, Ploieşti

Concert Bere Gratis în Club Zodiar (Galaţi) / 12 feb. 2011 / 21:00

Sâmbătă, 12 februarie 2011, de la ora 21:00 - concert Bere Gratis în Club Zodiar (Galaţi).

Intrare: 20 lei
Contact: Str. Lahovary nr. 4 (fostul Cinema Popular), Galaţi
Rezervări: 0758.758.027

Bere Gratis a adunat “O colecţie” de balade într-un album

"O colecţie" este numele albumului recent lansat de Bere Gratis. "O colecţie" de cântece sensibile, pline de speranţă şi optimism, un album liniştitor.

Albumul reprezintă un colaj al celor mai frumoase balade Bere Gratis, cântece lansate în perioada 1998–2010, care au ajuns la inimile fanilor. Acesta conţine şi două piese noi: "Stai pe acelaşi drum" şi "Flori de câmp la fereastră" reprezentative pentru stilul trupei.

Albumul Bere Gratis - "O colecţie" a fost înregistrat în formula: M. Georgescu - voce, R. Anghelescu - clape, M. Săracu - tobe, M. Bob - chitară şi R. Vaştag - chitară bas. Albumul este disponibil pe piaţă.

Noul album Bere Gratis poate fi găsit într-o ediţie specială ("O colecţie pentru pisici") în magazinele PUMA din AFI Palace Cotroceni (Bucureşti) şi din alte câteva locaţii.

23 decembrie 2010

Concert Bere Gratis în Dublin Irish Pub (Târgu Mureş)

Vineri, 17 decembrie 2010, de la ora 21:00 - concert Bere Gratis în Dublin Irish Pub din Târgu Mureş.

Un nou single Bere Gratis - "Stai pe acelaşi drum" - şi un nou album

"Stai pe acelaşi drum", noul single Bere Gratis, a fost difuzat în premieră la Europa FM în emisiunea "Europa Express" cu George Zafiu - miercuri 17 noiembrie 2010. Piesa va face parte de pe noul album intitulat "O colecţie" ce va apărea în luna decembrie 2010.

STAI PE ACELAŞI DRUM

Nu, nu te-ndepărta, stai în dreapta mea
Nu, nu-i un bun rămas, doar mai dă-mi răgaz
Ştii, ziduri au căzut doar la un cuvânt
Tu poate n-ai văzut praf purtat de vânt.

Refren:
Stai pe acelaşi drum, iubeşte-mă
Voi fi un om mai bun, priveşte-mă
Stai pe acelaşi drum şi crede ce-ţi spun acum.

Noi ne vom dezgoli şi ne vom privi
Toate le vom afla, ni le vom ierta.

Refren:
Stai pe acelaşi drum, iubeşte-mă
Voi fi un om mai bun, priveşte-mă
Stai pe acelaşi drum şi crede, şi crede,
Stai pe acelaşi drum, iubeşte-mă
Voi fi un om mai bun, priveşte-mă
Stai pe acelaşi drum şi crede ce-ţi spun acum.

Bere Gratis live la Europa FM

În seria de concerte "Europa FM live" formaţia Bere Gratis a fost invitată în studioul Europa FM marţi, 23 noiembrie 2010, în emisiunea Europa Express cu George Zafiu. Piesele interpretate live au fost: "La tine aş vrea să vin", "Ce n-a văzut Parisul", "Stai pe acelaşi drum", "Pas în doi", "Vino mai aproape" şi "Străzi albastre".


Stai pe acelaşi drum


Ce n-a văzut Parisul


La tine aş vrea să vin

Concert Bere Gratis în Club Lost Society (Bucureşti)

Vineri, 12 noiembrie 2010, de la ora 22:00 - concert Bere Gratis în Club Lost Society din Bucureşti.

Concert Bere Gratis în City Pub (Galaţi)

Joi, 16 septembrie 2010, de la ora 20:00 - concert Bere Gratis pe terasa City Pub din Galaţi

Bere Gratis feat. PUMA

Bere Gratis începe o nouă colaborare cu una dintre cele mai cunoscute firme producătoare de articole vestimentare - PUMA. Începând din acest an vom purta articole PUMA în concerte şi nu numai. Ne bucurăm de această nouă colaborare, pe care o dorim extinsă şi de durată.

Concert Bere Gratis în Club No Name (Timişoara)

Vineri, 3 septembrie 2010, de la ora 21:00 - Bere Gratis va susţine un concert incendiar în Club No Name din Timişoara

Cu biletul de intrare (25 lei) bei şi o bere gratis!

Fotbal pentru Viaţă

Fotbal pentru ViaţăMiercuri, 1 septembrie 2010, ora 20:30
Evenimentul caritabil "Fotbal pentru Viaţă" va fi organizat de Fundaţia "Salvaţi-vă îngerii" pe Stadionul Dinamo din Bucureşti. Într-un meci demonstrativ se vor întâlni două echipe formate din Vedete şi Glorii. Printre participanţii la acest eveniment umanitar se vor număra Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Miodrag Belodedici, Iosif Rotariu, Ioan Andone, Ilie Balaci, Dorinel Munteanu, Cosmin Contra, Ionel Ganea, Tudorel Stoica, Tibor Selymes, Adrian Ilie, Rică Răducanu, Robert Turcescu, Virgil Ianţu, Şerban Huidu, Mihai Găinuşă, Corneliu Porumboiu, Mihai Georgescu, Lucian Viziru, Emil Grădinescu, Mihai Leu, Dan Bitman, Edi Petroşel şi mulţi alţii.
Încasările se vor dona în totalitate noului spital de copii Marie Curie din Bucureşti.

Vor urma şi alte acţiuni ale Fundaţiei "Salvaţi-vă Îngerii" ce vor fi publicate în mass-media şi pe site-ul oficial al Fundaţiei - www.salvativaingerii.ro.

 

Concert caritabil "Rock pentru Viaţă"

Concert caritabil Rock pentru ViaţăCopiii au nevoie de bani pentru un nou spital. Ajută-i să-i strângă. Depinde de noi, toţi, să facem acest lucru să se întâmple. De aceea vă invităm la concertul caritabil Rock pentru Viaţă! Sperăm să fiţi alături de noi şi să facem împreună primul pas spre Noul Marie Curie.

MĂRGINEANU // LES ELEPHANTS BIZARRES // VUNK // SARMALELE RECI // TAXI // VH2 // VIŢA-DE-VIE // PROCONSUL // BERE GRATIS // VOLTAJ // ŞTEFAN BĂNICĂ JR. // IRIS // COMPACT // DIDA DRĂGAN // CORUL ALLEGRETTO

Un eveniment al Fundaţiei "Salvaţi-vă îngerii" cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi al Fundaţiei Vodafone. Susţine şi tu construirea Noului Spital de copii Marie Curie marţi, 1 iunie 2010, începând cu ora 17:00, Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Intrarea liberă.

 

 

 

Formaţia Bere Gratis câştigătoare la Premiile Radio România Actualităţi 2010

În cadrul Premiilor Radio România Actualităţi ediţia 2010, ce a avut loc duminică 14 martie 2010 la Sala Radio din Bucureşti, premiul pentru cel mai bun cântec pop-rock a revenit melodiei "Pas în doi" (Bere Gratis). Întregul spectacol va fi difuzat la TVR 1 duminică, 21 martie 2010, începând cu ora 21:10.

Concert umanitar "Cântec pentru Haiti"

19 februarie 2010, ora 19, Sala Palatului Bucureşti

Bere Gratis vă invită la concertul umanitar "Cântec pentru Haiti" vineri, 19 februarie 2010, de la ora 19:00, la Sala Palatului din Bucureşti. Bilete pe www.bilete.ro.

Bere Gratis prezenţi pe MySpace

Vizitaţi pagina Bere Gratis pe Myspace la adresa: http://www.myspace.com/beregratis. Muzică, videoclipuri, discuţii online... Vă aşteptăm în comunitatea de prieteni şi admiratori Bere Gratis!

Bere Gratis pe Yahoo Messenger

De acum este mai uşor să intraţi în legătură directă cu trupa Bere Gratis! Pe Yahoo Messenger avem id-ul beregratis_band. Ne puteţi transmite rapid mesajele voastre iar noi vă vom răspunde cât mai repede cu putinţă. Acum suntem Send IM

PRECIZARE: Doar informaţiile prezentate pe acest site (site-ul oficial Bere Gratis - www.beregratis.ro) sunt autentice şi vă permit să intraţi în dialog cu formaţia Bere Gratis.

 

Ultimele mesaje

Părerile voastre sunt foarte importante pentru noi. De aceea, aşteptăm mesajele voastre (laude, critici, sugestii) pe adresa de e-mail beregratis@beregratis.ro sau folosind formularul din pagina Contact. Vă mulţumim.

4 august 2014

Ati mai castigat un fan...am ramas placut surprinsa sa vad ca mai exista trupe care prin muzica lor stiu sa exprime mesajul pe care vreti sa il transmiteti si totodata ne faceti sa il simtim... (Marinela, Bucureşti)

5 aprilie 2013

Prin muzica voastra ma faceti sa traiesc mai frumos, cu sperante pentru o viata cu soare. Va iubesc, va apreciez si multi ani tot asa sa o tineti pentru ca muzica voastra este o alinare pentru sufletul meu (Andreea Daniela, Bucureşti)

8 decembrie 2012

A fost frumos show-ul (Parc IOR), nu sunt un fan al formatiei, dar imi place muzica voastra. eu eram acolo pt Zdubi, dar m-am gandit ca o amintire cu Bere Gratis e utila oricand. Respect pt show, si pentru muzica pe care o cantati !!! sa aveti sarbatori fericite si concerte in fiecare zi !! Respect !!! (Marian, Facebook)

20 noiembrie 2012

Chiar va felicit din inima, a fost cel mai frumos concert al vostru, din seria TNB :) Il astept deja pe urmatorul... Mi-au placut surprizele pregatite, mai putin cea de la piesa Ringul de dans, aia recunosc faptul ca nu mi-a placut deloc... adica, in umila mea opinie, momentul ala nu avea ce cauta :) Spor si de-aici incolo, asteptam cu drag concerte de club in Bucuresti. (Veronica, Facebook)

Felicitari! Ati fost mi-nu-nati, ca intotdeauna! Mi-am amintit de primul TNB la care-am fost.. (Andra, Facebook)

Felicitari!!! Superb concertul, in stilul in care ne-ați obișnuit:) Ati pus in valoare foarte frumos fiecare melodie...nu știu cum sa explic exact, dar mi s-a părut ca la un moment dat unele melodii erau așteptate ca si când ar fi fost si ele 'invitați speciali':)...cu timpul ați reușit sa creati fiecăreia câte o 'personalitate'. Multumesc, va pup si va doresc numai împliniri! (Sînziana, Facebook)

4 noiembrie 2012

Deja vorbim la trecut despre concertul de la Galati. O atmosfera extraordinara! Felicitari pentru noul album! Am un exemplar "personalizat" cu autografele tuturor membrilor. Mandra mi-s de el! (Oana, Galaţi)

12 octombrie 2012

Tinand cont de istoria acestei trupe si de ce muzica pot produce acesti baieti, va spun sincer ca mi-e jena sa-i piratez! Nu e genul de trupa sa rupa cluburile in doua, nici MTV-ul, radiourile nu prea ii ia in seama... am sa le cumpar albumul pentru ca imi doresc sa existe etern! (46TribuDeiChihuahua, Youtube)

20 august 2012

Felicitari, ati fost formidabili! Pacat ca evenimentul nu a fost promovat indeajuns. V-am auzit din curtea casei si am plecat in tromba spre centru. Sunt tare bucuroasa ca v-am vazut si auzit. Va asteptam si la Zilele Toamnei, eveniment ce are loc in fiecare an in orasul nostru. (Carmen, Urlaţi)

6 august 2012

Felicitari pentru recitalul sustinut la Festivalul Tineretii de la Amara!! Ati fost la inaltimea asteptarilor! Sunt sigura ca organizatorii se vor gandi si in anii urmatori sa va mai invite, asa ca noi, cei din Amara, asteptam cu nerabdare un nou recital marca BERE GRATIS! (Laura, Amara)

16 iunie 2012

Cred ca incepe sa se faca o curatenie sanatoasa in muzica. Avem nevoie de muzica romaneasca, de metafore, de epitete, de comparatii, de emotie, de vibratie sufleteasca. Poate DJ, moderatorii, producatorii de radio dau o mana de ajutor. Nu totul se rezuma la bani. Banii cum vin asa se duc, dar valoarea vocii unui om ramane in memoria timpului fiecaruia dintre noi. Muzica romaneasca e precum o femeie frumoasa , dar neingrijita. Atata tot. Multumesc mult. Bere Gratis ♥. (Ionia Crystina, Facebook)

Muzica romaneasca continua sa respire un aer incarcat de emotii prin aceasta formatie minunata. Multumim muzicii de calitate, multumim Bere Gratis. (mitacfdc, Youtube)

7 iunie 2012

Dragii mei, spun cu mana pe suflet ca aveti super versuri, super voce, si totul la super cum putini sunt! Va vom sprijini pentru ca meritati din plin! (Sofia Mioara, Facebook)

20 mai 2012

Intotdeauna va vom asculta muzica, intotdeauna ne vom bucura de muzica voastra si intotdeauna va vom astepta cu foarte mare drag si emotie la Rm Valcea (Anca, Rm. Vâlcea)

22 aprilie 2012

BRAVOOOO!!!!!Tocmai am ajuns de la concertul vostru de la Botosani. Ati fost minunati bravo voua. Am admirat vocea solistului si daruirea cu care ati cantat cu totii. M-am distrat fantastic. Multumesc pentru seara minunata pe care mi-ati oferit-o. Multa bafta in continuare si Botosaniul va mai asteapta. (Gabriela, Botoşani)

28 martie 2012

Stai pe acelasi drum... una dintre cele mai frumoase melodii, chiar daca e veche este foarte frumoasa....FELICITARI (Sorin, Călăraşi)

3 martie 2012

Minunat concert aseara..am visat , am cantat si am simtit emotia fiecarei melodii. Va multumesc!! (Georgiana, Piteşti)

19 ianuarie 2012

Sunteti deosebiti....o trupa care exprima o caldura si o comuniune speciala in ceea ce interpreteaza...LOVE OF MY LIFE...I STILL LOVE YOU GUYS...(Raul, Horezu)

10 octombrie 2011

Nu, nu ma-ndepartez,
Langa scena stau,
Nu, nu-mi iau ramas bun
Inca un cantec vreau!

Si ziduri vor cadea,
La primul cuvant,
Voi poate veti vedea
O sala visand.

Stau pe al vostru drum,
Asteptandu-va,
Voi fi un om mai bun,
Ascultandu-va!
Stau pe al vostru drum
Si cred in cantec acum!

Ne vedem la Suceava! (Laura Andreea, Suceava)

20 septembrie 2011

Acum 13 ani s-a înfiinţat o formaţie: BERE GRATIS. Acum 13 ani, 5 băieţi au pornit la drum, crezând în steaua lor, convinşi că există şi va exista mereu o Rază de speranţă. Au început să compună muzică, folosindu-se de Clipele frumoase trăite, de amintirile din Curtea Şcolii sau de pe malul mării. Melodiile create au cucerit şi sensibilizat persoane din toate colţurile ţării; aceste melodii ne-au ajutat să sperăm, să visăm (uneori cu ochi deschişi), să credem în clipele de Catifea care se pot trăi Zi de zi. Muzica Bere Gratis ne ia În Braţe, ne învăluie într-o stare de bine şi ne ajută să nu ne pierdem printre şi între Câmpurile de luptă întâlnite zilnic. Am ajuns să învăţăm că nu e niciodată Prea Târziu pentru a descoperi, sau chiar a trăi o Poveste de oraş, cum n-a mai văzut Parisul. Poate la un moment dat, vom învăţa să apreciem şi minunea de a face Paşi în Doi.

Băieţi, acum când împliniţi 13 ani (ca şi nepotul meu) vreau să vă urez multă baftă, succese, concerte! Să nu vă oprească nimeni şi nimic, să vă continuaţi activitatea pe deplin convinşi că Vă iubeşte Cineva Acolo Sus.

Stăm pe acelaşi drum şi sper să ne încântaţi cu multe melodii frumoase, concerte de neuitat , încă cel puţin de 3x13 ani. La Mulţi Ani Bere Gratis! (Melinda, Arad/Budapesta)

10 septembrie 2011

Va felicit pentru faptul ca va mentineti stilul si cantati in romana. Pe deasupra aveti si melodii frumoase ! Multa, multa bafta in continuare. (Fabi, Câmpina)

14 iulie 2011

V-am auzit la Ghimbav. Va asteptam la Brasov. Vrem s-auzim si Gloria, hEroina... Superbe. Ce muzica, ce versuri... (Diana, Braşov)

13 iunie 2011

Nu sunt fanul vostru nr. 1, insa sunteti ca formatie apropiata sufletului meu. Felicitari pentru munca din acesti peste 10 ani in care ati facut ca muzica sa supravietuiasca. Melodia "Iti mai aduci aminte" intotdeauna cand o ascult gaseste o rezonanta aparte in interiorul meu (orchestratia mi se pare sublima), mi-ar face placere sa o pot asculta LIVE. Cine stie ? Oricum toata stima si aprecierile mele, chiar daca vin din partea unui profan, pentru Bere Gratis ! Daca nu va supara promit sa va mai scriu si peste 10 ani, mi-e mi-ar face placere! (Cristi, Mediaş)

20 mai 2011

Am profitat ca am venit in tara si am cumparat albumul 'O colectie'. Va ascult mereu pe Europa FM. Bine ca existati, asa ascultam si noi muzica romaneasca de calitate. (Alina)

2 aprilie 2011

Vroiam sa va spun ca cele mai multe dintre melodiile voastra ajung la suflet si ating cele mai ascunse corzi. Versurile sunt... exceptionale. Frumos e cuvantul ce va defineste muzica. Va doresc multa sanatate, realizari si va multumesc pentru ca transpuneti in cantece vocea sufletelor multora dintre noi. (Angelica, Bucureşti)

4 martie 2011

vreau sa va spun ca ati fost minunati in concertul de la TNB (concert care, de altfel, a fost perfect, a avut de toate). eu si prietenele mele, cu care am fost la concert, am ramas cu un gust cat se poate de dulce zile intregi dupa concert. sunteti grozavi! (Andreea, Bucureşti)

2 martie 2011

O super trupa !! Adevarati muzicieni! ..Baieti va multumim pentru tot ceea ce faceti si pentru faptul ca ne oferiti muzica, pentru ca nu ne lasati sa ne scufundam de tot in noroiul non-valorilor care ne incojura din ce in ce mai tare...MULTUMESC DIN SUFLET !!! (panteeful, Youtube)

Daca vedeti un concert al acestei trupe o sa aveti o mare supriza. Este o trupa care suna mai bine live decat pe inregistrari. Incercati. (socratealg, Youtube)

FELICITARI PENTRU ASEARA LA TNB !!!!! UN CONCERT EXTRAORDINAR SI UN PUBLIC DE NOTA 20...O ATMOSFERA INCENDIARA ! (Laura, Bucureşti)

Aseara am fost la concert Bere Gratis care a avut loc la Teatru National Bucuresti...au fost geniali...ii ador...cea mai buna trupa din Romania (crisstina4, Youtube)

28 februarie 2011

Bravo, guys! Concertul din aceasta seara de la TNB a fost senzational, iar momentul cu Gh Zamfir a fost ff emotionant si sublim in acelasi timp. FELICITARI! Sa auzim numai de super succese de la voi! (Emma, Bucureşti)

Mi-ati umplut sufletul cu concertul vostru din seara aceasta, de la TNB. Cuvintele-s putine sa exprime ceea ce am
simtit ascultandu-va si cantand alaturi de voi! (Gabriel N., Bucureşti)

Va felicit pentru concertul din Hush Pitesti si va multumesc pentru ca pentru prima oara dupa mult timp am ascultat muzica nu numai cu urechea ci si cu sufletul, ceea ce ati avut de transmis prin melodiile voastre, am simtit din plin. Stati pe acelasi drum, sunteti the best! (Maya Ione, Piteşti)

22 februarie 2011

A asculta Bere Gratis e ca si cand soarele m-ar incalzi din ambele parti. Va multumesc pentru efortul vostru. (Alexandru, Bucureşti)

28 ianuarie 2011

Nu vreau decat sa va multumesc ca existati!!!Ascult piesele voastre cu MARE drag, mai ales ca sotul si eu ne-am regasit in versurile piesei "Strazi Albastre" acum 8 ani, fiind si piesa noastra de suflet! Va iubim mult! (Lili, Braşov)

23 ianuarie 2011

Felicitari pentru acest album si pentru piesa "Stai pe acelasi drum"! Foarte frumos! Cei mai tari! Salutari de la Sighisoara, va asteptam pe la noi! (Sergiu, Sighişoara)

18 ianuarie 2011

Cat de minunata poate fi si una din ultimele voastre melodii..."Stai pe acelasi drum"! Este calda, inaltatoare, plina de pasiune simpla si fireasca. Va multumesc din suflet ca existati! Pe cand si la Iasi un concert mare ca sa ne creasca sufletul?? Pe youtube am ascultat aceasta melodie cred ca de aproape 100 de ori in ultimile zile. Va admir si respect... (Dana, Iaşi)

20 decembrie 2010

am sa incep asa...nu am cumparat nici un cd cu voi pana acum.. dar ati fost la tg mures..in irish...si v-am ascultat cu ochii,cu urechile, cu inima...muzica voastra este de departe o adevarata poezie. Si..saptamana aceasta ma voi duce sa cutreier strazile din orasul meu si sa cumpar cd-ul. abia astept sa va ascult si in masina... (Carla, Tg. Mureş)

29 noiembrie 2010

Va multumesc ca existati si ca de atata timp reusiti sa faceti lucruri extraordinare, indraznesc sa spun, MAGICE. V-am ascultat piesele, au atata incarcatura emotionala si ceea ce este cel mai important, mesajul pieselor ajunge in sufletul fiecaruia dintre noi. Reusiti prin piesele voastre sa ne transmiteti caldura, iubirea, emotia unui nou inceput, si mai ales speranta ca marii artisti sunt langa sufletele noastre. Sunteti niste oameni extraordinari, si incerc de fiecare data sa vin sa va vad si sa va ascult. Imi bucurati inima cu fiecare melodie pe care o cantati. Iar show-ul de la Lost Society.....doar voi puteati crea asa atmosfera! (Sonia, Focşani)

14 august 2010

Mi-am dorit extrem de mult sa va ascult din nou, dar mai ales sa vibrez alaturi de voi la mine acasa. Am avut ocazia sa va mai intalnesc la concerte in Bucuresti, dar niciodata in Campulung. M-ati incarcat pozitiv, mi-ati redat zambetul cantand alaturi de voi, ati fost pe scena, dar parca ne tineati strans de mana pe fiecare dintre noi...
Imaginati-va ca am ajuns acasa, am descarcat pozele, le-am vizionat de nenumarate ori si inca mai fredonez in gand melodiile voastre. Asta inseamna sa faci muzica din suflet! Sunteti niste oameni minunati, oameni la al caror concert vreau sa-mi duc si copiii si va rog sa tineti cont de faptul ca am 21 de ani.
Bravo, Bere Gratis! Bravo, baieti! Sa aveti puterea de a canta zeci de ani de acum inainte si sa ne revedem cu bine la multe alte concerte de-ale voastre! Eu cu siguranta voi fi acolo. (Andreea, Câmpulung)

2 decembrie 2009

Salutari de pe norisorul meu pufos. Vroiam doar sa va multumesc pentru cantecele melodioase ce le aveti. Sa continuati sa existati, sa continuati sa daruiti bucurie celor bucurosi si celor suparati. Sunteti o trupa adevarata, sa ramaneti plini de ideii si muzicalitate. Fiecare zi cu muzica, fiecare zi impreuna cu Bere Gratis. (Gabi)

21 noiembrie 2009

Va multumesc baieti pentru muzica pe care o cantati... mereu ma inspira, de fapt e tot ce imi trebuie atunci cand iubesc o fata... de ani de zile functioneaza:) Cand va ascult as vrea sa cred ca muzica vostra nu se va sfarsi... vreodata... (Iustin, Câmpina)

12 octombrie 2009

Felicitari pentru concertul din Iasi, din 11 octombrie. A fost SUPER. Bravo. Va mai asteptam cu drag. (Carmen S., Iaşi)

19 septembrie 2009

inainte nu dadeam mare lucru cand era vorba de bere gratis insa de cand am vazut show ul pe care l ati facut la zalau de zilele zalaului m ai dat gata. bravo baieti continuati tot asa precum cu "eu nu am sa te las" si "curcubeu" super extra mare minune ca exista asa ceva in romania adica o formatie care face muzica de calitate si de valoare muzicala.tot respectul pt solistul formatiei in special pt imbracamintea modesta pe care o poarta la concerte.super baieti. continuati tot asa. (Norby, Zalău)

17 august 2009
Scribling

O terasă,
o ceaşcă de cafea
urmează Clipele frumoase
poate de Catifea.

Zi de zi visai să o întâlneşti
iar acum
pare să se desprindă o poveste…
o Poveste poate de oraş,
una Cum n-a mai văzut Parisul.

Doar ea
îţi umple sufletul
cu Mii de stele
iar Speranţa din priviri
se transformă
într-o dorinţă
de a face Paşi în Doi.

Noi Doi
ce frumos ar fi!
Ar fi o adevărată Rază de speranţă
poate un Curcubeu,
format din stele, culori, parfumuri şi
adierea vântului cald.

Poate eşti Nebun,
în acea zi de iunie
te plimbi pe Străzi albastre
cu gândul la ea
până când noaptea îşi îmbracă haina de zi!

La ea În braţe ai vrea să fii
dar la gândul că nu se poate
Câmpuri de luptă
se formează în sufletul tău.

Cu toate astea juri că oriunde ai fi
o să Îţi aduci aminte,
de acea zi scăldată de soare
când ai stat cu ea
la o cafea!
(Melinda, Arad)

23 iunie 2009
Poate ca suna aiurea, dar va multumesc pentru piesa "Eu nu am sa te las". E uimitoare, o iubesc si inseamna mult pentru mine. Sunteti minunati si v-am scris asa..ca sa stiti ca cineva..undeva..va asculta si va apreciaza enorm. Mult succes in continuare! Sa creati tot asa.. piese ce raman in suflet! (Virginia, Baia Mare)

3 mai 2009
Imi place foarte mult muzica ce o faceti, felicitari pt munca depusa si pentru stilul original! Keep
un the good job! (Pauly, Târgu Mureş)

27 aprilie 2009
Intotdeauna reusiti sa ma incarcati
pozitiv, iar melodiile in noua orchestrare suna super!! Ma bucur ca piesa Noi Doi este cantata la concerte; ati cantat-o si la Arad, vara trecuta! Cu toate ca sunt racita si ragusita am incercat sa cant alaturi de Mita versurile melodiilor! A fost
intr-adevar ceva special ca am putut sa va urmaresc live!! (Melinda, Arad)

23 aprilie 2009
Va ascult in fata calculatorului, va ascult pe telefon, reprezentati un ideal pentru mine, in materie de muzica! Chiar daca am abia 21 de ani ma regasesc in versurile voastre, indraznesc sa visez ascultandu-va! (Sergiu Adrian, Sighişoara)

6 martie 2009
... voiam sa va felicit pentru concertul aniversar sustinut pe 23 feb. a fost demential, peste asteptari.. sincer nu va ascult chiar de 10 ani pentru ca eu nu demult am implinit 18 si la 8 ani nu prea stii ce e muzica, insa de cativa ani traiesc alaturi de muzica voastra si a fost o onoare sa va vad la concert. sunt totusi curios daca isi aduce Mita aminte de mine pentru ca la un moment dat m-a felicitat de pe scena probabil pentru felul in care cantat si eu alaturi de el. va multumesc frumos si bafta in continuare! sa nu va lasati de ceea ce faceti pentru ca umpleti inimile multor oameni de fericire si iubire. (Radu, Bucureşti)

27 februarie 2009
... publicul va iubeste, iubeste ceea ce creati; mesajele voastre ajung in sufletele noastre,aduceti zambete pe chipurile noastre si va simtim mai aproape cu fiecare vers pe care il fredonam zi de zi. Ne-ati adus speranta din privirile voastre in sufletele noastre, am hoinarit ca un nebun pe strazi albastre, dar n-am uitat ca ma iubeste cineva acolo sus. Am fost cea mai frumoasa fata din curtea scolii, pentru ca muzica voastra asa m-a facut sa ma simt, m-am indragostit pe ritmul muzicii voastre si parca am trait o poveste de oras, asa cum n-a vazut Parisul. Concertul m-a facut sa ma simt ca sunt in vacanta la Roma impreuna cu prieteni si persoane dragi sufletului meu in care am avut mereu o raza de lumina, un curcubeu...
Nu pot decat sa va multumesc pentru munca, efortul pe care il depuneti, sacrificiile pe care le faceti ca sa ne incalziti sufletele cu mesajele transmise prin muzica pe care o creati, sunteti adevarati artisti, si nu o spun eu, ci intreg publicul, suntem mandri ca existati, de aceea va multumesc pentru cadoul de pe 23 februarie 2009, eveniment pe care nu-l voi uita niciodata, pentru acest "martisor"simbol al primaverii, al unui nou inceput!
Nu exista cuvinte pentru a exprima admiratia, respectul, iubirea pentru voi si pentru ceea ce faceti,va doresc sa continuati ceea ce ati inceput si sa aveti o primavara calda, frumoasa si plina de iubire!!! (Sonia, Focşani)

25 februarie 2009
EXTRAORDINAR concertul! Daca repetati figura la 11, 12, 15, 20 de ani... suntem abonati! (Luiza ma bate la cap sa scriu ca la 20 de ani o sa venim si cu baietelul nostru, Matei, care acum are aproape 4 ani, "chit ca atunci probabil va trebui sa-l legam sa mearga undeva cu noi"). Multumim mult! (Răzvan şi Luiza, Bucureşti)

24 februarie 2009
Super atmosfera la concertul de aseara. Ne-am simtit excelent. Felicitari! Bravo baieti!Suntem tare mandri de voi. (Tatiana, Bucureşti)

24 februarie 2009
A fost un concert minunat! invitati pe masura!
Sper sa va tineti de promisiune si la urmatorul concert sa scoateti scaunele din sala ;)
Mult succes in continuare! (Raluca Mădălina, Bucureşti)

16 februarie 2009
Felicitari!!! pentru piesa "Vacanta la Roma", si nu numai...! Sunt o ascultatoare a muzicii progresiv si vreau sa va spun ca m-ati cucerit...sunt o pretentioasa in ceea ce priveste muzica si vreau prin aceasta cale sa va multumesc ca existati. (Lia, Timişoara)

9 noiembrie 2008
Ascult si-mi spun: EXCELENT! Se poate si in Romania?! Cata originalitate ! Se mai poate face muzica adevarata ! Fantastic ! Toata stima, baieti, pentru efortul depus! (Mihai, Bucureşti)

30 octombrie 2008
Va urmaresc evolutia de cand existati! Am crescut cu voi, am 26 de ani si adolescenta am inceput-o in sunetele marca Bere Gratis! Am noroc ca va prind macar la Maruta sau la Alina pe Tvr2, la concerte nu am cum ajunge fiindca am un bebe de 8 luni, dar va raman fidela. Felicitari pt miezul versurilor, mereu profund si sensibil! (Paula, Bacău)

14 octombrie 2008
In 4.10.08 ati sustinut un super concert la toamna somesana,ulmeni,maramures concert pe care nu am sa il uit repede.Mi-a placut mult de voi,desi nu a fost lume multa la concert ati incercat sa aratati ca nu sunteti dezamagiti si ati bucurat putinii fani ai vostri, care au fost acolo,prin minunatele voastre melodii.Va felicit si sper sa o tineti tot asa si peste inca 10 ani sa fiti tot impreuna.Mult succes in tot ceea ce faceti!!!!!!Cu simpatie si respect! (Simona, Ulmeni, jud. Maramures)

6 septembrie 2008
...Vreau sa va multumesc din suflet ca existati. Am cantat cu voi fiecare cantec si am trait fiecare vers. Va multumesc si va doresc sanatate si multe concerte. (Carmen, Gherla)

24 august 2008
...Mi-ati dat o pereche de bete de tobe Pro Mark semnate de Mike Portnoy. Nici nu puteti sa va inchipuiti cat de fericit sunt ca am primit aceste bete de la dumneavoastra... (Marius, Carei)

3 iulie 2008
...Va vizitez siteul zilnic, iar ieri am fos super happy cand am vazut ca pe data de 23 august veniti la ARAD. Abia astept sa va vad pe scena, in orasul meu frumos. ;-) Va asteptam cu drag la Arad! Sper sa cantati cat mai mult, cel putin 3 ore... (Melinda, Arad)

24 iunie 2008
Eu am intrat pe situl vostru pentru ca doream sa cumpar un album. Pentru ca sa sustin muzica minunata creata de voi (oricum puteam gasi aceleasi mel gratis pe dif situri) insa ideea era sa va cumpar albumul doar pentru a pune o mica caramida la temelia muzici romanesti subrezita de furtuna anilor si de tunetul manelelor. In speranta ca o sa creati pe situl vostru un sistem sau legatura catre o modalitate de cumparare a albumului, eu oricum o sa incerc sa cumpar de la un magazin online . Va multumesc si sper sa o tineti tot asa in ciuda dif obstacole care v-ar putea sta in cale... (Ionut, Franta)

19 iunie 2008
Hy people,iam from brazil and i like your musics so much and i like too the romanian music,my prefereds musics are: Povestea de oras,eu nu am sa te las,zi de zi,in brate,curcubeu,straze albastre,parisul and speranta din previri.Good work fou you!! (Ilson, Santa Rosa, Brasil)

14 mai 2008
Aveam 8 ani cand am vazut prima oara un videoclip Bere Gratis la televizor si chiar daca nu intelegeam eu prea bine ce se intampla, mi-a placut enorm. Bere Gratis e una din putinele trupe din Romania care nu mi-au schimbat niciodata parerea despre muzica lor. Vara trecuta am dat peste cateva melodii de-ale voastre si au trecut cam vreo doua saptamani in care adormeam pe muzica voastra si primul lucru pe care il faceam dimineata era sa aprind calculatorul si sa dau drumul la boxe la "Iti mai aduci aminte". Cand au aparut "Clipele frumoase" vreo doua zile numai asta am ascultat. Si lista ar putea continua.. Oricum, voiam sa va multumesc pentru toate momentele in care melodiile voastre m-au linistit (va asigur, nu sunt putine). Toata admiratia mea pentru ceea ce faceti si abia astept urmatorul concert in Galati. Inca o data multumesc. (Raluca, Galaţi)

23 martie 2008
Felicitari pt munca voastra si pt ce ati lasat in urma, sunteti minunati si tineti-o tot asa... succes mult va doresc din suflet. (Andreea, Brad - Hunedoara)

4 martie 2008
Bravo baieti!...ati facut o treaba buna!...tot asa inainte! (Iulian Corlateanu, ex-basist Sarmalele Reci)

26 februarie 2008
cand mai veniti si prin Basarabia? Dupa ce Mita a primit un fular Zimbru de la un fan si dupa ce la alt concert (Caravana Tutti Fresh) cateva sute de flacai si fete (printre care si eu) au stat in plaoie cateva ore ca sa cantam cu voi, ar fi pacat sa nu ne mai oferiti niste momente de cufundare in rockul romanesc. Fie si contra plata, intrun club ceva (sa stiti ca deja un bilet e practic vandut - eu am sa-l cumpar). (Nicolae, Chisinau)

26 februarie 2008
imi place si noul album dar preferata mea este "Campuri de lupta" ;) Buna treaba!! Muuulta Bafta in continuare! (Alexandru, Brasov)

11 februarie 2008
Vreau sa va multumesc mult pentru muzica voastra, daruiti lumina cu fiecare vers si culoare cu fiecare acord:).As vrea tare mult sa veniti cu vreun concert prin Chisinau. Nu pot sa spun ca sunt cea mai mare fana, sau ca am fost la toate concertele...dar incep diminetzile cu piesele voastre si apoi, toata ziua imi trece colorata cu ganduri de catifea :) (Corina, Chisinau)